Ravintola-alan työvoimakoulutus
Ammattikeittiössä toimiminen, kokki -koulutus on osatutkintotavoitteista koulutusta, jonka ensisijaisena tavoitteena on, että opiskelijat suorittavat kaksi tutkinnon osaa Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta.
Monimuotokoulutus toteutetaan käytännönläheisesti Perho Liiketalousopiston opetuskeittiössä ja työssäoppimispaikan ammattikeittiössä työssä oppien. Koulutus sisältää myös kestävään kehitykseen ja vastuulliseen ruokapalvelualaan liittyvät verkko-opinnot.
Kokeista on huutava pula työmarkkinoilla! Kouluttaudu osaajaksi, me annamme työllistymiseen mahdollisuuden.
Hakeminen koulutukseen
Koulutuksen hakuaika 15.7.2023- 18.9.2023:
Ammattikeittiössä toimiminen kokki (koulutusnumero 714154)