Perhon Juustola
Perhon Juustolan tarina alkoi vuonna 2018 kiinnostuksesta valmistaa sinihomejuustoa. Alusta lähtien mukana on ollut rohkeutta ja uskallusta kokeilla erilaisten juustojen valmistamista. Juustot valmistetaan luomumaidosta ja kypsytetään Perhon omassa viinikellarissa, jossa ne tulevat hyviksi ystäviksi viinien kanssa. ”Juustomestarina” häärii Olli Takanen, jonka oivalluksista ovat saaneet alkunsa Perhon Juustolan herkkujuustot.
Perhon Juustolan tuotteita ovat mm.
- Perhon Rehtori, Sinihomejuusto
- 5 kk kypsytetty, pähkinäinen, lempeän luonteikas ja aromikas
- Perhon Hovimestari, Pippurituorejuusto
- sopivan pippurinen mustapippurituorejuusto
- Perhon Lehtori, Appenzeller -tyylinen kittipintainen alppijuusto
- vähintään 24 kk kypsytetty. Juustot saavat kittipintaansa maun Perhon omalta pellolta kerätyistä yrteistä.
- Perhon Keittiömestari, Grillijuusto
- Halloumi -tyylinen grillattava/paistettava juusto. Juusto maustetaan kauden makujen mukaan.
Juustoja myydään asiakkaille Ravintola Perhossa, Mechelininkatu 7:ssä. Tämän kevään myyntipäivät löydät alta. Myyntipäivinä myynnissä olevat juustot vaihtelevat kypsymistilanteen mukaan. Tämän vuoksi valikoima voi vaihdella myyntipäivien välillä. Myyntipäivinä myynnissä on myös Perhon pienpanimon oluita.
Kevään 2023 myyntipäivät:
torstai 16.3. klo 11-14
keskiviikko 5.4. klo 11-14
lauantai 13.5. klo 10-15 Malmin kampus, Vanha Helsingintie 13
Lisätietoja Juustolan toiminnasta ja tuotteista:
Olli Takanen
olli.takanen@perho.fi