Uusi lyhytkoulutus: Hävikin hallinta
Vähennä hävikkiä – lisää kannattavuutta!
Hävikin hallinta
ruokalistasuunnittelusta hyödyntämiseen
Haluatko parantaa ravintolasi katetta ja vähentää ruokahävikkiä käytännönläheisin keinoin? Tule mukaan inspiroivaan koulutukseen, jossa opit hyödyntämään ruokalistasuunnittelua hävikin hallinnassa ja löydät uusia tapoja muuttaa ylijäämä raaka-aineet säästöiksi!
Tässä koulutuksessa saat konkreettisia työkaluja ja ideoita, joita voit hyödyntää heti arjessa. Opit, mistä hävikki syntyy, miten sen voi estää ja kuinka ravintolasi voi hyödyntää syntyvän hävikin kustannustehokkaasti ja vastuullisesti.
KENELLE?
Koulutus on suunnattu erityisesti ravintoloiden keittiöhenkilökunnalle.
KESTO:
1 päivä (klo 9-16)
AJANKOHDAT:
23.4.2025 tai 28.5.2025
HINTA:
Hinta on 295 €/hlö (sis. alv. 25,5 %). Yksittäiset osallistujat ja alle 10 hengen ryhmät voivat ilmoittautua suoraan alla olevien ilmoittautumislinkkien kautta. Huomioithan, että jokaiselle koulutuspäivälle on oma ilmoittautumislinkkinsä – valitsemasi päivämäärän näet otsikossa.
Yli 10 hengen ryhmille hinta on 245 €/hlö (sis. alv. 25,5 %). Ryhmille koulutus voidaan myös räätälöidä toiseen ajankohtaan sopimuksen mukaan. Ryhmäilmoittautumisissa ota yhteyttä Sami Rantaseen, puh. 040 5959 644, sami.rantanen@perho.fi.
PAIKKA:
Perho Liiketalousopisto, Töölön kampus (Perhonkatu 11, 00100 Helsinki), opetuskeittiö
Huom! Koulutus toteutuu, kun osallistujia on vähintään 10. Toteutumisesta ilmoitetaan viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua.
Miksi tämä koulutus kannattaa?
1. Pienennä hävikkiä, kasvata katetta
2. Optimoi ruokalista kustannustehokkaaksi
3. Hyödynnä raaka-aineet maksimaalisesti
4. Vastuullisuus, joka näkyy viivan alla
Koulutuspäivän ohjelma
Olen toiminut keittiökouluttajana Perhossa 13 vuotta. Olen toteuttanut keittiökoulutuksia monista aiheista. Aiheita ovat muun muassa: ravintolaruoanvalmistuksen perusteista aina á la carte ruoanvalmistukseen; mm. raaka-aineiden käsittely, kylmät ja lämpimät ruoat, leipominen, jälkiruoat ja suklaan käsittely.
Lisäksi työnkuvaani kuuluu vahvasti juuston valmistaminen ja niihin liittyvien tuotekehitysprosessien hallinta Perhon Juustolassa.
Olen paneutunut hävikin hallinnan prosesseihin koko elintarvikeketjun matkalta, sekä syvemmin juuri ravintolakeittiön osalta.
Oma kokemukseni ravintolakeittiöistä ovat mm. Ravintola Bistro O Mat, Ravintola Nokka ja Ravintola Savoy. Olen ollut Suomen Kokkimaajoukkueessa mukana yhden olympiakauden.
Peruutus- ja maksuehdot