RAVINTOLAN ASIAKASPALVELUN AMMATTITUTKINTO

PerhoTarjoilija

Tarjoilijan tehtävä on saada asiakas viihtymään ja tuntemaan olonsa tervetulleeksi. Tehtäviin sisältyy ruoan ja juomien esittelyn ja myynnin lisäksi paljon osaamista ja tietoa. Mistä ruoka tulee? Mistä se on valmistettu? Mikä viini sopii yhteen juuri tämän ruoan kanssa?

Tarjoilija huolehtii asiakkaiden laskuttamisesta, usein myös kassan hoitamisesta ja yleisestä siisteydestä. Tarjoilun lisäksi työhön sisältyy paljon läsnäoloa ja huomaamatonta työtä, joka parantaa asiakaskokemusta.

Voiko sinusta tulla PerhoTarjoilija?

Koulutus sopii ravintola-alan ammattilaiselle tai sellaiseksi haluavalle.

Ravintolan asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut tarjoilija työskentelee erilaisten ravintoloiden ja baarien asiakaspalvelutehtävissä. Tutustu tarkemmin ammattitutkintoon ePerusteissa täällä.

Hakeminen koulutukseen

Jos olet suorittanut perustutkinnon ja/tai sinulla on jo hieman enemmän työkokemusta. Olet jo ammattilainen ja haluat päivittää/lisätä/syventää osaamista:

Jos olet jo suorittanut toisen asteen (lukio, ammatilliset opinnot) tai sinulta ovat jääneet opinnot kesken ja/tai sinulla on vasta vähän työkokemusta, tutustu perustutkintoon.

If you want to study in English, check this out:

Jos olet epävarma kumpaan sinun pitäisi hakea, ota rohkeasti yhteyttä tai täytä hakemus, niin ohjaamme sinut oikeaan paikkaan.

Koulutuksen kesto

Koulutusaika katsotaan yksillöllisesti HOKSin mukaisesti. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, eli siihen sisältyy lähipäivien lisäksi työssäoppimista. Voit suorittaa tutkinnon joustavasti oman työsi ohella.

Koulutuksen hinta

Koulutus toteutetaan ensisijaisesti oppisopimuksella, mutta voit kysyä myös muita koulutusvaihtoehtoja. Oppisopimuskoulutuksen hinta on 150 euroa.

Lisätietoja PerhoTarjoilija koulutuksesta

Marjo Rajala, koulutusasiantuntija
040 183 5353
marjo.rajala (at) perho.fi