Opetuspanimo vuodesta 1995

Nyt Klassikot yhdessä: Wieninleike ja Altmeister -olut 20€ Ravintola Perhossa. Katso tästä tarkemmat tiedot ja ohjeet miten nautit oluen oikein.

 

Perhon Panimo on Helsingin vanhin toiminnassa oleva pienpanimo. Oluita ovat valmistamassa oluentekijöiden lisäksi kokki- ja tarjoilijaopiskelijamme.

Panimo on perustettu vuonna 1995. Ensimmäinen oluemme oli Perhon Rohkea (Amber ale), joka on edelleen valikoimissamme. Sen lisäksi kokeilemme rohkeasti erilaisia reseptejä. Kausioluet kuuluvat luonnollisesti valikoimiimme.

Tule maistelemaan oluitamme Ravintola Perhoon (Mechelininkatu 7, 00100 Helsinki).

Ravintola Perhossa on hanassa neljä oman panimon tuotetta. Ravintola Perhon yhteydessä toimii myös Perhon Puoti, josta voi ostaa pullotettua oluttamme mukaan.

Etsimme ravintolakumppaneita levittämään kanssamme olutkulttuurin ilosanomaa!

Järjestämme olutkoulutuksia ammattilaisille, jotka haluavat palvella asiakkaitaan ammattitaitoisesti oluen saralla sekä lisätä oluen myyntiä.

Järjestämme myös olueen liittyviä tapahtumia yrityksille ja yksityisille ryhmille.

Olutmaistelu

Tilaisuudessa perehdymme oluttyyleihin sekä kevyesti oluenvalmistukseen. Vierailemme panimon tilassa ja kuulemme Helsingin vanhimman pienpanimon tarinaa. Sisältää maistelun kolmesta eri Perhon Panimon oluesta kouluttajamme opastuksella.

 • kesto n. 1 h
 • 45 € + alv. 0 %/henkilö.

Oma bisse, teille?

Oma bisse ravintolaanne tai vaikka juhliinne; firman kekkereihin, kaveriporukalle, olutharrastajille…you name it! Osallistujilta ei edellytetä ennakkotietoa oluen valmistuksesta.

Olutta valmistetaan tyypillisesti n. 100 l. Minimiaika prosessille on 1 kk.

 1. Olut suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan. Suunnitelmasta tehdään resepti, jolla olut valmistetaan. Suunnittelussa otetaan huomioon eri oluttyylit ja niiden ominaispiirteet. Suunnittelu voidaan toteuttaa verkon kautta/puhelimitse tai voidaan sopia tapaaminen.  Oluttyyli, nimi suunnitellaan yhdessä. Etiketin ulkonäön asiakas voi suunnitella itse, toki autamme tarvittaessa suunnittelussa ja toteutuksessa.
 2. Oluen valmistus Perhon Panimossa Mäskäys, vierteen erottelu, keittäminen… kaikki vaadittavat työvaiheet Valmistus kestää n. 8 h. Mukaan mahtuu kuusi henkilöä.
 3. Oluen julkistaminen ja nauttiminen Vaihtoehdoista keskustellaan suunnitteluvaiheessa. Yleensä olut kegitetään, mahdollisuus myös pullotukseen. Oluen julkistaminen on mahdollista järjestää myös Perhon tiloissa. Kysy myös lisäpalveluita. Olut voidaan myös toimittaa muualle.
 • Hinta kokonaisuudessaan 1900€ + alv. 0 % (sis. n. 100 l olutta kegeissä)                                                                  *vuokraamme tarvittaessa oluthanan
 • Hinta kokonaisuudessaan pullotettuna 0,5 l:n pulloihin 2600€ + alv. 0 % (sis. n. 100 l olutta pullotettuna)
 • Mikäli haluaisitte Perhon vakio-oluen omalla etiketillä, pyydä tarjous

Olutkoulutukset ammattilaisille

Nämä koulutukset on suunnattu ammattilaisille, jotka työskentelevät oluen parissa. Koulutus sisältää perustietoa oluista esimerkiksi sali- ja baarihenkilöstölle.

Hinta 235€ alv. 0%/henkilö

Yleisin 2 x 4h:n koulutuksemme sisältää oluttyylit (myös maistellen), minimi osallistujamäärä 6 henkilöä:

 • Oluiden suositteleminen ja myyminen asiakkaille
 • Oluen valmistuksen perusteet: raaka-aineet, prosessi ja vaikutukset valmiiseen tuotteeseen
 • Oluen laskeminen hanasta, oikean lasin valitseminen jne.
 • Oluen säilyttäminen ja varaston kierto
 • Lisäksi pieni kurssitehtävä

Koulutuksen sisältöä voidaan muokata tarpeidenne mukaiseksi.

Oluthana juhliisi

Vuokraa meiltä juhliisi oluthana ja osta kegillinen tai toinenkin Perhon Panimon olutta. Hanalaite jäähdyttää oluen tarjoiltaessa, joten olut ei vie arvokasta jääkaappitilaa. Vuokraan kuuluu hanalaitteen lisäksi tarvittavat letkut, liittimet ja ohjeet. Oluen voit valita vakiovalikoimastamme tai jonkun vaihtuvan kausituotteen saatavuuden mukaan.

Jättäessäsi yhteydenottopyynnön, kerro milloin tarvitset hanan, niin voimme heti tarkistaa saatavuuden.

 • 290 €, alv 0%      30 litraa olutta
 • 60 €, alv 0%        Oluthanan vuokra (3 vrk tai viikonloppu)

Perhon Panimon tarjouspyyntölomake

Perhon Panimon tarjouspyyntölomake

Olen kiinnostunut(Pakollinen)
Nimi(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Juha Sinisalo, Panimomestari
+358 40 50 90 770
juha.sinisalo@perho.fi

Panimon myynnistä vastaa:
Sami Rantanen, koulutusasiantuntija, ravintola-ala
+358 40 5959644
sami.rantanen@perho.fi