MAJOITUS- JA RAVITSEMISALAN ESIMIESTYÖN ERIKOISAMMATTITUTKINTO 180 osp.

Esimiestyön osaamista ja sen kehittämistä joustavasti työn ohella ravintola-alan esihenkilöille!

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön valmennusohjelma antaa uutta virtaa, oivalluksia ja työkaluja esihenkilötyön arkeen. Valmennuksessa tuetaan esihenkilönä kasvamista ja oman esihenkilöidentiteetin rakentumista, harjoitellaan vuorovaikutustaitoja ja ihmisten kohtaamista ja rohkaistaan asiakaspalvelun, laadun ja tuottavuuden arviointiin ja aktiiviseen kehittämiseen.

Hakeminen

Hakuaika on 2.1.-14.4. 2023.

Koulutus alkaa 9.-10.5.2023.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on tarkoitettu ravintola-alan esihenkilöille, joilla on jo kokemusta esihenkilötyöstä ja henkilöstöä johdettavanaan. Olet mahdollisesti pidemmän aikaa jo toiminut esihenkilötehtävissä keittiön tai salin puolella, mutta tutkinto puuttuu ja haluat päivittää tai vahvistaa osaamistasi. Tämä koulutus on juuri sinulle!

Tutustu koulutuksen eperusteisiin täällä. 

Koulutuksen kesto

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön valmennusohjelma muodostuu ohjelman mukaisista lähipäivistä, soveltavista oppimistehtävistä ja erikoisammattitutkinnon suorittamisesta. Tutkinto suoritetaan osoittamalla osaaminen aidoissa esihenkilötehtävissä omalla työpaikalla. Valmennuksen kokonaiskesto on 10 – 15 kk, lähtötilanteen osaamisesta riippuen.

Koulutuksen hinta

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön valmennus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jossa ammattitaito opitaan ensisijaisesti omalla työpaikalla, nimetyn työpaikkakouluttajan ohjauksessa.

Koulutuksen hinta on 250€.

Lisätietoja koulutuksesta

Raija Soive, koulutusasiantuntija
050 330 8390
raija.soive (at) perho.fi