Esihenkilö

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto 180 osp

Oppisopimuskoulutuksena toteutettava majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkintokoulutus on tarkoitettu ravintola-alan esihenkilöille, joilla on jo kokemusta esihenkilötyöstä ja henkilöstöä johdettavanaan.

Olet mahdollisesti pidemmän aikaa jo toiminut esihenkilötehtävissä keittiön tai salin puolella, mutta tutkinto puuttuu ja haluat päivittää tai vahvistaa osaamistasi.

Valmennusohjelma antaa uutta virtaa, oivalluksia ja työkaluja esihenkilötyön arkeen. Valmennuksessa tuetaan esihenkilönä kasvamista ja oman esihenkilöidentiteetin rakentumista, harjoitellaan vuorovaikutustaitoja ja ihmisten kohtaamista ja rohkaistaan asiakaspalvelun, laadun ja tuottavuuden arviointiin ja aktiiviseen kehittämiseen.


 

Esimies

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp).

Koulutuksen hinta 250 euroa.

Kuka voi hakea

Ravintola-alan esihenkilöt, jotka työskentelevät keittiön tai salin puolella, joilla on jo kokemusta esihenkilötyöstä ja henkilöstöä johdettavanaan.

Opintoaika

Koulutusaika 10–15 kk lähtötilanteen osaamisesta riippuen.

 

Hakeminen

Hakuaika 2.1.–15.4.2024

Opintojen aloitus

Koulutus alkaa 7.-8.5.2024

Valinta

Hakijat haastatellaan hakemusten pohjalta henkilökohtaisen aikataulun mukaan.


ePerusteet (opetussuunnitelman, tutkinnon ja koulutuksen perusteet):

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto >>


Koulutuksen sisältö

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön valmennusohjelma muodostuu ohjelman mukaisista lähipäivistä, soveltavista oppimistehtävistä ja erikoisammattitutkinnon suorittamisesta. Tutkinto suoritetaan osoittamalla osaaminen aidoissa esihenkilötehtävissä omalla työpaikalla.

Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto – lisätiedot

Raija Soive, koulutusasiantuntija
050 330 8390
raija.soive (at) perho.fi