MAJOITUS- JA RAVITSEMISALAN ESIMIESTYÖN ERIKOISAMMATTITUTKINTO

Esimiestyön osaamista ja sen kehittämistä joustavasti työn ohella.

Perho PROn Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön valmennusohjelmassa keskitytään sisältöihin, jotka antavat opiskelijoille oivalluksia ja työkaluja sovellettavaksi esimiestyön arkeen. Valmennuksessa tuetaan lisäksi esimiehenä kasvamista ja oman esimiesidentiteetin rakentumista, harjoitellaan vuorovaikutustaitoja ja ihmisten kohtaamista ja rohkaistaan asiakaspalvelun, laadun ja tuottavuuden arviointiin ja aktiiviseen kehittämiseen.

Haku on auki!

Hakuaika alkaa 24.1. ja jatkuu 20.4.2022 asti. Hakuaikaa jatkettiin, joten ehdit hakea rauhassa vielä pääsiäisen aikana. Tervetuloa mukaan koulutukseen!

Koulutus alkaa 10.5.2022.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on tarkoitettu ravintola- ja matkailualan esimiehille, joilla on jo alaisia.

Tutustu koulutuksen eperusteisiin täällä. 

Koulutuksen kesto

Perho PROn Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön valmennusohjelma muodostuu ohjelman mukaisista lähipäivistä, soveltavista oppimistehtävistä ja erikoisammattitutkinnon suorittamisesta. Tutkinto suoritetaan osoittamalla osaaminen aidoissa esimiestehtävissä omalla työpaikalla. Valmennuksen kokonaiskesto on 10 – 15 kk, lähtötilanteen osaamisesta riippuen.

Koulutuksen hinta

Perho PROn Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön valmennus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jossa esimiestyön ammattitaito opitaan ensisijaisesti omalla työpaikalla, nimetyn työpaikkakouluttajan ohjauksessa.

Koulutuksen hinta on 250€.

Lisätietoja koulutuksesta

Raija Soive, koulutusasiantuntija
050 330 8390
raija.soive (at) perho.fi