Työssäoppimispaikat

YRITYSKUMPPANIKSI TYÖPAIKALLA TAPAHTUVAAN OPPIMISEEN

Nuoret ja aikuiset alasi opiskelijat tuovat yritykseesi uudenlaista virtaa ja erilaista näkemystä. Työssäoppimisjaksojen pituudet vaihtelevat viikottaisesta kahdesta päivästä viiteen kuukauteen.

Työelämässä oppiminen tarjoaa ei vain ammatin vaan myös ammattietiikan oppimisen kannalta korvaamattoman arvokkaan mahdollisuuden syventää opinnoissa hankittua tietoa ja osaamista.

RAVINTOLA- JA CATERING-ALA

Edellytyksinä työssäoppimispaikalle ovat muun muassa

  • MaRan jäsenyys
  • koulutetut työpaikkaohjaajat
  • sitoutuneisuus työssäoppimista ja ammattiosaamisen näyttökäytänteitä kehittävään yhteistyöhön
  • liikeidea on ravintola- ja catering-alan työssäoppimiselle soveltuva

Tarjoa ravintola- ja catering-alan työssäoppimispaikkaa

Haku työssäoppimispaikaksi: Ravintola-ala


MATKAILUALA

Edellytyksinä työssäoppimispaikalle ovat muun muassa

  • sitoutuneisuus työssäoppimista ja ammattiosaamisen näyttökäytänteitä kehittävään yhteistyöhön
  • liikeidea on matkailualan työssäoppimiselle soveltuva

Tarjoa matkailualan työssäoppimispaikkaa

Haku työssäoppimispaikaksi: Matkailu ja liiketalous


LIIKETOIMINTA

Edellytyksinä työssäoppimispaikalle ovat muun muassa

  • sitoutuneisuus työssäoppimista ja ammattiosaamisen näyttökäytänteitä kehittävään yhteistyöhön
  • liikeidea on liiketoiminnan työssäoppimiselle soveltuva

Tarjoa liiketoiminnan työssäoppimispaikkaa

Haku työssäoppimispaikaksi: Matkailu ja liiketalous


Lisätiedot – työssäoppimispaikat

Juha Turtiainen, kehittämispäällikkö
050 310 0716
juha.turtiainen (at) perho.fi