TYÖLLISTYMISTÄ EDISTÄVÄ VALMENNUS

DESIGN YOUR FUTURE

Perho PRO tarjoaa työllistymistä edistävää valmennusta erityisesti ravintola-, matkailu- tai liiketoiminnan aloilta irtisanotuille työntekijöille.

Työsopimuslain muutos tuli voimaan tammikuun 2017 alussa. Vähintään 30 työntekijää työllistävällä työnantajalla on velvollisuus tarjota vähintään viisi vuotta palveluksessa olleelle tuotannollisesta tai taloudellisesta syystä irtisanotulle työntekijälleen mahdollisuutta osallistua työnantajan kustantamaan työllistymistä edistävään valmennukseen tai koulutukseen. Kysymyksessä voi olla esimerkiksi työnhakuvalmennus tai työntekijän ammattitaidon päivittäminen.

Nelipäiväisen työllistymistä edistävän Design your future -perusvalmennuksen teemoja ovat

  • Unelmani, vahvuuteni ja motivaatiotekijäni
  • Oman osaamisen brändäys
  • Piilotyöpaikat ja verkostoituminen
  • Vaihtoehtona yrittäjyys

Valmennus on monimuotoista ja siinä hyödynnetään asiantuntijaluentoja, ryhmätöitä, harjoituksia ja sparrausta sekä verkkokampuksen palveluita. Valmennus voidaan toteuttaa ryhmä- tai henkilökohtaisena.

Kokonaisuutta voidaan tarpeen mukaan täydentää henkilökohtaisella sparrauksella ja eri teemaisilla ryhmävalmennuksilla ynnä syventää mm. sosiaalisen median, yrittäjyyden tai substanssiosaamisen lisävalmennuksella.

Valmennuksen asiantuntijat tulevat Perho Liiketalousopistosta ja asiantuntijaverkostostamme, jonka avulla pystymme palvelemaan hyvin erilaisia asiakkaita myös pk-seudun ulkopuolella.

Lisätiedot

Heidi Malin, koulutusasiantuntija
050 574 6867
heidi.malin (at) perho.fi

Vitriini: MaRa tarjoaa koulutusta irtisanotuille yhteistyössä Perho Liiketalousopiston kanssa >>

Pyydä tarjous!