Yrittäjyyden ammattitutkinto, 150 osp

PROYrittäjä – Vastuullista ja kestävää yrittäjyyttä ja liiketoiminnan kehittämistä joustavasti työn ohella. Koulutuksen tavoitteena on lisätä ymmärrystä siitä, mitä vastuullinen ja kestävä liiketoiminta tarkoittaa arjen työssäsi. Kestävä kehitys ei ole yrittäjyydessä erillinen teema, se on osa kaikkea liiketoimintaa ja sen kehittämistä. Koulutuksen alussa analysoit oman organisaatiosi nykytilaa kestävyyden näkökulmasta ja päivität liiketoimintasuunnitelmasi vastaamaan tämän hetken tarpeita.

Saat työkaluja oman yrityksesi kehittämiseen, myynnin ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, opit hyödyntämään monipuolisesti digitaalisia kanavia asiakaskuntasi tavoittamiseen.

KENELLE KOULUTUS SOPII?

Koulutus sopii sinulle, joka toimit jo yrittäjänä ja haluat kehittää yritystäsi ja palvelujasi kestävään ja vastuulliseen suuntaan.

HAKU

Hakuaika on päättynyt.

Koulutuksen käytännön toteutus

PROYrittäjä – koulutus muodostuu lähi- ja virtuaaliopetuspäivistä, verkkotapaamisista, soveltavista oppimistehtävistä, sparrauksesta ja yrittäjyyden ammattitutkinnon suorittamisesta. Tutkinto suoritetaan osoittamalla osaaminen näytöissä, aidoissa tehtävissä omassa yrityksessä. Oppisopimuskoulutuksen ajaksi sinulla on mahdollista hyödyntää Mentorin tukea, mentorin voit hankkia joko omista verkostoistasi tai Mentori-pankin kautta. Koulutuksen kokonaiskesto on noin 12 kk, lähtötilanteen osaamisesta riippuen.

Valmennuksen kokonaisohjelma on tässä: Valmennuspäivät (pdf).

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Koulutuksen aikana suoritat Yrittäjyyden ammattitutkinnon.
Tutustu tutkinnon perusteisiin tästä.

KOULUTUKSEN HINTA

Hinta oppisopimuksella Yrittäjyyden ammattitutkinnossa 150 euroa.

Jos jäi kysyttävää koulutuksesta, ota yhteyttä! 

Raija Soive, koulutusasiantuntija
050 330 8390
raija.soive (at) perho.fi