RUOKAPALVELUJEN AMMATTITUTKINTO

PRO KEITTÄJÄ

Ruokapalvelujen ammattitutkintokoulutuksellamme nostat ammatillisen osaamisesi uudelle tasolle ja saat sen vakuudeksi ammattitutkinnon.

Kenelle

Ravintola–alan ammattilaiselle, joka tarvitsee lisää osaamista tai haluaa täydentää ammattitaitoaan.

Sisältö

Vastuullisuus ja kestävä gastronomia

Lähijakso koostuu vastuullisuuden ja kestävän gastronomian luennosta sekä opiskelijat pääsevät tutustumaan vastuulliseen ja luonnonmukaiseen raaka-aineiden kasvattamiseen. Lähijaksolla tutustutaan Perho Green City Farm:n peltoon, josta hankitaan raaka-aineet vegaanisten ruokien lähijaksoa varten. 

Vegaanisten ruokien valmistaminen
Vegaanisten ruokien valmistamisen lisäksi saat vinkkejä, kuinka voit kehittää itse ruoka-annoksia, joiden raaka-aineet eivät ole peräisin eläinkunnasta.

Leipä ravintolassa
Tämän koulutuksen jälkeen leivästä tulee ravintolasi hittituote!

Lautaselta lasiin
Nykykeittiö on myös cocktailien valmistamista.

Juustojen valmistaminen ravintolassa
Opit mm. sinihomejuuston ja mozzarellan valmistamisen.

Erityisruokavaliot
Erityisruokavaliot-päivän aikana saat tuhdin tietopaketin erityisruokavalioista.

Sporttigastronomia
Tällä jaksolla tutustut sporttigastronomian saloihin.

Kesto

Lähiopetuksen kesto noin vuoden. Lähiopetuspäiviä on noin 2 per kuukausi. Ruokapalvelujen ammattitutkinto suoritetaan oppisopimuksella omalla työpaikalla. Oppisopimusaika katsotaan yksilöllisesti HOKSin mukaisesti (henkilökohtainen osaamisenkehittämissuunnitelma).

Hinta

Koulutus toteutetaan ensisijaisesti oppisopimusmuotoisena, mutta voit kysyä myös muita koulutusvaihtoehtoja. Oppisopimuskoulutuksen hinta 150 eur.

Ajankohta ja hakuaika

Koulutusaika 2.6.2020 – 19.5.2021. Koulutusaika saattaa muuttua henkilökohtaistamisen myötä. 

Hakuaika 9.1. – 4.5.2020. 

Lisätiedot

Sami Rantanen, koulutusasiantuntija
040 595 9644
sami.rantanen (at) perho.fi