RUOKAPALVELUJEN AMMATTITUTKINTO

PRO KEITTÄJÄ

Ruokapalvelujen ammattitutkintokoulutuksellamme nostat ammatillisen osaamisesi uudelle tasolle ja saat sen vakuudeksi ammattitutkinnon.

Kenelle

Ravintola–alan ammattilaiselle, joka tarvitsee lisää osaamista tai haluaa täydentää ammattitaitoaan.

Sisältö

Vegaanisten ruokien valmistaminen
Vegaanisten ruokien valmistamisen lisäksi saat vinkkejä, kuinka voit kehittää itse ruoka-annoksia, joiden raaka-aineet eivät ole peräisin eläinkunnasta.

Leipä ravintolassa
Tämän koulutuksen jälkeen leivästä tulee ravintolasi hittituote!

Lautaselta lasiin
Nykykeittiö on myös cocktailien valmistamista.

Juustojen valmistaminen ravintolassa
Opit mm. sinihomejuuston ja mozzarellan valmistamisen.

Erityisruokavaliot
Erityisruokavaliot-päivän aikana saat tuhdin tietopaketin erityisruokavalioista.

Sporttigastronomia
Tällä jaksolla tutustut sporttigastronomian saloihin.

Kesto

Noin vuoden.

Hinta

Koulutus toteutetaan ensisijaisesti oppisopimusmuotoisena, mutta voit kysyä myös muita koulutusvaihtoehtoja. Oppisopimuskoulutuksen hinta 150 eur.

Ajankohta ja hakuaika

Koulutus alkaa 2.6.2020.

Haku alkaa tammikuussa 2020 .

Lisätiedot

Sami Rantanen, koulutusasiantuntija
040 595 9644
sami.rantanen (at) perho.fi