RUOKAPALVELUJEN
AMMATTITUTKINTO – PRO KEITTÄJÄ

Kun pelkkä keittäjä ei enää riitä

Ruokapalvelujen ammattitutkintokoulutuksellamme nostat ammatillisen osaamisesi uudelle tasolle ja saat sen vakuudeksi PRO-tutkinnon.

Kenelle

Ravintola – alan ammattilaiselle, joka tarvitsee lisää osaamista tai haluaa täydentää ammattitaitoaan.

Sisältö

Vegaanisten ruokien valmistaminen
Vegaanisten ruokien valmistamisen lisäksi saat vinkkejä, kuinka voit kehittää itse ruoka-annoksia, joiden raaka-aineet eivät ole peräisin eläinkunnasta.

Leipä ravintolassa
Tämän koulutuksen jälkeen leivästä tulee ravintolasi hittituote!

Lautaselta lasiin
Nykykeittiö on myös cocktailien valmistamista.

Juustojen valmistaminen ravintolassa
Opit mm. sinihomejuuston ja mozzarellan valmistamisen.

Erityisruokavaliot
Erityisruokavaliot-päivän aikana saat tuhdin tietopaketin erityisruokavalioista.

Sporttigastronomia
Tällä jaksolla tutustut sporttigastronomian saloihin.

Kesto

Puoli vuotta.

Hinta

Koulutus toteutetaan ensisijaisesti oppisopimusmuotoisena, mutta voit kysyä myös muita koulutusvaihtoehtoja. Oppisopimuskoulutuksen hinta 150 eur.

Ajankohta ja hakuaika

Haku koulutukseen päättyy 31.8.2019.

Koulutus alkaa 7.10.2019.

Lisätiedot

Sami Rantanen, koulutusasiantuntija
040 595 9644
sami.rantanen (at) perho.fi

Ruokapalvelujen ammattitutkinto – PRO keittäjä

  • Nykyinen työpaikka

    Huomioithan, että tutkinnon suorittaminen oppisopimusmuotoisena edellyttää, että sinulla on hakemaasi tutkintoon sopiva työpaikka.
  • Suoritetut tutkinnot