RAVINTOLAN ASIAKASPALVELUN
AMMATTITUTKINTO – PRO BAARIMESTARI

Kun pelkkä baarimikko ei enää riitä

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkintokoulutuksellamme nostat ammatillisen osaamisesi uudelle tasolle ja saat sen vakuudeksi PRO-tutkinnon.

Kenelle

Ravintola – alan ammattilaiselle, joka tarvitsee lisää osaamista tai haluaa täydentää ammattitaitoaan.

Sisältö

Minä SoMessa
Kehitä taitojasi ja opi SoMe-viestinnän mahdollisuudet. Millaista sisältöä julkaiset ja miten sitä tuotat? Vältä pahimmat mokat.

Baari & eurot
Päivien aikana valaistut siitä, mitkä kaikki asiat vaikuttavat baarin tulokselliseen pyörittämiseen ja innostut euroista

Nyt läträtään
Koulutusjakson jälkeen tiedät alkoholien pääryhmät, niiden valmistuksen, ominaisuudet ja käyttötavat.

Perhon Panimo
Olutkoulutuksen aikana valmistamme oman oluen ja pullotamme sen. Tämä kaikki tapahtuu Helsingin vanhimmassa pienpanimossa.

Cocktail – luovasti hullutellen
Tämän koulutuskokonaisuuden jälkeen tulet ymmärtämään, että vain taivas on rajana cocktaileja kehitettäessä alusta loppuun tuunaten.

Viini virtaa
Millainen on viinin matka rinteeltä lasiin? Miltä tuntuisi matkustaa viinien kanssa maailman ympäri? Lähde mukaan matkalle!

Kesto

Puoli vuotta.

Hinta

Koulutus toteutetaan ensisijaisesti oppisopimusmuotoisena, mutta voit kysyä myös muita koulutusvaihtoehtoja. Oppisopimuskoulutuksena hinta on 150 euroa.

Ajankohta ja hakuaika

Seuraava koulutus alkaa 27.8.2019

Haku PRO Baarimestariksi

HUOM! Hakemuksia ei käsitellä 13.6. – 31.7 välisenä aikana.

Lisätiedot

Marjo Rajala/Perho PRO
040 183 5353
marjo.rajala (at) perho.fi