RAVINTOLAN ASIAKASPALVELUN AMMATTITUTKINTO
PRO TARJOILIJA
Kun pelkkä prikkaaminen ei enää riitä
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkintokoulutuksellamme nostat ammatillisen osaamisesi uudelle tasolle ja saat sen vakuudeksi ammattitutkinnon.
Voiko sinusta tulla Pro Tarjoilija?
Ravintola–alan ammattilaiselle, joka tarvitsee lisää osaamista tai haluaa täydentää ammattitaitoaan.
Mitä Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto sisältää?
Minä Somessa
Kehitä taitojasi ja opi Some-viestinnän mahdollisuudet. Millaista sisältöä julkaiset ja miten sitä tuotat? Vältä pahimmat mokat.
Ravintola & eurot
Päivien aikana valaistut siitä, mitkä kaikki asiat vaikuttavat ravintolan tulokselliseen pyörittämiseen ja innostut euroista
Nyt läträtään
Koulutusjakson jälkeen tiedät alkoholien pääryhmät, niiden valmistuksen, ominaisuudet ja käyttötavat.
Minä stagella
Tarjoilijana olet näyttämöllä jatkuvasti. Tämän jakson aikana saat itsellesi lisää esiintymisvarmuutta ja työkaluja luontevaan ja vakuuttavaan asiakaskohtaamiseen.
Ennen ja jälkeen
Aloita ateria aperitiivillä ja päätä se aveciin. Kuinka tämän teet? Helposti, ja vielä tyylittelet eri vaihtoehdoilla!
Tyylikkäästi alusta loppuun
Vieraat, emännät ja isännät, kulttuurit ja etiketti. Miten tästä selviän? Teet tutustumismatkan kulttuuriin, etikettiin ja tapoihin.
Vastuullisuus ja kestävä kehitys
Yhä useampi asiakas tekee vastuullisia arvovalintoja-kaikilla aloilla!
Viini virtaa
Millainen on viinin matka rinteeltä lasiin? Miltä tuntuisi matkustaa viinien kanssa maailman ympäri? Lähde mukaan matkalle!
Koulutuksen kesto
Puoli vuotta.
Koulutuksen hinta
Koulutus toteutetaan ensisijaisesti oppisopimusmuotoisena, mutta voit kysyä myös muita koulutusvaihtoehtoja. Oppisopimuskoulutuksena hinta on 150 euroa.
Milloin voi hakea?
Tiedot päivittyvät myöhemmin.
Lisätietoja Pro Tarjoilija koulutuksesta
Marjo Rajala/Perho PRO
040 183 5353
marjo.rajala (at) perho.fi