RAVINTOLAN ASIAKASPALVELUN
AMMATTITUTKINTO – PRO TARJOILIJA

Kun pelkkä prikkaaminen ei enää riitä

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkintokoulutuksellamme nostat ammatillisen osaamisesi uudelle tasolle ja saat sen vakuudeksi PRO-tutkinnon.

Kenelle

Ravintola – alan ammattilaiselle, joka tarvitsee lisää osaamista tai haluaa täydentää ammattitaitoaan.

Sisältö

Minä Somessa

Kehitä taitojasi ja opi Some-viestinnän mahdollisuudet. Millaista sisältöä julkaiset ja miten sitä tuotat? Vältä pahimmat mokat.

Ravintola & eurot

Päivien aikana valaistut siitä, mitkä kaikki asiat vaikuttavat ravintolan tulokselliseen pyörittämiseen ja innostut euroista

Nyt läträtään

Koulutusjakson jälkeen tiedät alkoholien pääryhmät, niiden valmistuksen, ominaisuudet ja käyttötavat.

Minä stagella

Tarjoilijana olet näyttämöllä jatkuvasti. Tämän jakson aikana saat itsellesi lisää esiintymisvarmuutta ja työkaluja luontevaan ja vakuuttavaan asiakaskohtaamiseen.

Ennen ja jälkeen

Aloita ateria aperitiivillä ja päätä se aveciin. Kuinka tämän teet? Helposti, ja vielä tyylittelet eri vaihtoehdoilla!

Tyylikkäästi alusta loppuun

Vieraat, emännät ja isännät, kulttuurit ja etiketti. Miten tästä selviän? Teet tutustumismatkan kulttuuriin, etikettiin ja tapoihin.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys

Yhä useampi asiakas tekee vastuullisia arvovalintoja-kaikilla aloilla!

Viini virtaa

Millainen on viinin matka rinteeltä lasiin? Miltä tuntuisi matkustaa viinien kanssa maailman ympäri? Lähde mukaan matkalle!


Kesto

Puoli vuotta.

Hinta

Koulutus toteutetaan ensisijaisesti oppisopimusmuotoisena, mutta voit kysyä myös muita koulutusvaihtoehtoja. Oppisopimuskoulutuksena hinta on 150 euroa.

Ajankohta ja hakuaika

Koulutus alkaa 4-5/2019.

Lisätiedot

Marjo Rajala/Perho PRO
040 183 5353
marjo.rajala (at) perho.fi