Opastuspalvelujen markkinointi ja oppaan brändi -lyhytkoulutus nro 694682

 

Opastuspalvelujen markkinointi ja oppaan brändi -lyhytkoulutus, koulutusnumero 694682, (16.11.2020 – 14.1.2021) on suunnattu koronan asettamien matkustusrajoitteiden tähden työttömiksi tai työttömyysuhan alaisiksi joutuneille ammatillisille oppaille, joilla on kokemusta oppaan työstä Suomesta tai suomalaisen matkanjärjestäjän palveluksesta ulkomailta. Koulutus ei vaadi aiempaa kokemusta markkinoinnista, mutta sopii myös henkilöille, jotka haluavat päivittää markkinointiviestinnän taitojaan.

Suomessa tai ulkomailla saadun opastyöskentelykokemuksen lisäksi hakijoilta edellytetään valmiuksia osallistua lähi- ja verkko-opiskeluun, hyviä tieto- ja viestintäteknisiä taitoja sekä tietokonetta ja Internet-yhteyttä. Hakijalta edellytetään myös vahvaa motivaatiota ja riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, johon kuuluu lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua ja lähiseudulle suuntautuvia työelämävierailuja. Koulutus ei ole tutkintotavoitteista, mutta antaa hyvän perustan esim. liiketoiminnan ja markkinoinnin alan tutkinto-opinnoille. Lähitapaamiset toteutetaan pääsääntöisesti päiväsaikaan Perho Liiketalousopiston lisäkoulutusyksikön tiloissa Töölön kampuksella.

Koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Lähiopetuksen sisältö

 • Markkinoinnin trendit
 • Asiakkaan palvelupolku
 • Palvelumuotoilu
 • Digimarkkinointi
 • Sisällön tuottaminen
 • Oppaan brändi
 • Innopaja
 • Google-työkalut
 • Markkinoinnin mittarit ja vaikuttavuus
 • Asiakaslupaus ja laadun mittarit
 • Verkkosivut ja -kauppa
 • Yritysvierailut

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on tarjota oppaille valmiudet käyttää modernin markkinointiviestinnän työkaluja ja mittareita kohderyhmien tavoittamiseksi sekä rakentaa omaa brändiä markkinoinnin tueksi. Koulutus kehittää valmiuksia työllistyä niin kotimaisilla kuin kansainvälisilläkin markkinoilla sekä edistää matkailualan ammatillisten verkostojen laajentamista ja jatkokouluttautumismahdollisuuksia.

Hakuaika

Hakuaika päättyy 19.10.2020.

Koulutus alkaa 16.11.2020.

Koulutukseen hakeminen

Täytä koulutushakemus työhallinnon internet-sivuilla (www.te-palvelut.fi > Haussa oleva työvoimakoulutus > hakusanana koulutuksen numero 694682 tai hakusana Matkaopas > haettavan koulutuksen Kuvaus-/Tiedot-välilehti) tai jätä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Paperihakemuslomakkeen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun tulee vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus

Esivalinta tehdään koulutushakemusten perusteella. Hakemuksessa on tärkeää tuoda esille soveltuvuutta ja motivaatiota koulutukseen. Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan valintahaastatteluun. Ryhmähaastatteluna toteutettavat valintahaastattelut järjestetään Perho Liiketalousopiston tiloissa viikolla 45. Opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto.

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai sähköpostilla koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

Lisätietoja
Tom Källroos, Perho Liiketalousopisto Oy/Perho PRO
tom.kallroos@perho.fi
0400 184 165