Olutkoulu Perho PRO Beer Off-Flavour

WORKSHOP A, B & C

Kurssi on soveltuu sekä ammattilaisille että harrastajille, jotka haluavat oppia tunnistamaan oluen yleisimmät virhemaut. Kurssin aikana opit tunnistamaan oluen keskeisimmät virhemaut ja niiden syyt.


Koulutuksen sisältö

Kaksitoista yleisintä virhemakua
  • voihappo, DMS, etyyliasetaatti, isobutyyrialdehydi – Workshop A
  • rikki, isovaleriaanahappo, styreeni (muovi), etikkahappo – Workshop B
  • trans-2,4-heptadienal (hapettuminen), trans-2-nonelnal (paperi), guajakoli, methional (autolyysi) – Workshop C
Virhemakujen ominaisuudet ja aistinvarainen havaitseminen
Virhemakujen yleisimpien syiden esittely

Kontaktiopetus ja ohjatut virhemaku-tastingit 6 tuntia (2 tuntia x 3). Kurssimateriaali on sähköisessä muodossa.


Ajankohta ja ilmoittautuminen

  • Workshop A: 20.11.2018 klo 18–20
  • Workshop B: 21.11.2018 klo 18–20
  • Workshop C: 22.11.2018 klo 18–20

Hinta

  • workshopit A, B & C yht. 175 eur/hlö + alv 24 %
  • 1–2 workshopia à 58,34 eur + alv 24 %

Kurssimaksut sisältävät olutnäytteet.

Mikäli kurssin ja/tai kokeen maksaja on työnantajasi ja laskutusosoitteena on sähköinen laskutusosoite, muista laittaa rasti kohtaan ”Työnantajallani on sähköinen laskutus”.

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin ja kurssin perumiseen, mikäli osallistujia ei ole vähintään kahdeksan.

Lisätiedot

Sirpa Vaahti, koulutuskoordinaattori
050 3100 787
sirpa.vaahti (at) perho.fi

Sampo Järvi, Certified Cicerone®, KK, restonomi
kasvatustieteen maisteri, pedagogisin pätevyyksin
040 5488 205
sampo (at) olutakatemia.fi

Peruutusehdot

Mahdollisista peruutuksista on ilmoitettava viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta. Jos peruutuksen syynä on sairaus (lääkärintodistus esitettävä), on toimistokuluveloitus 50 eur sis. alv 24 %. Jos osallistuja jää saapumatta eikä ole perunut osallistumistaan, veloitamme koko kurssimaksun.