COCKTAILKOULU PERHO PRO BASIC

 

Tervetuloa ainutlaatuiseen juomakoulutukseen!

Cocktailkoulu Perho PROssa tutustutaan baarin työvälineistöön sekä opetellaan käyttämään välineitä tehokkaan tarkoituksenmukaisesti, turvallisesti ja ergonomisesti sekä myymään. Cocktailkoulussa keskitytään juomasekoitusryhmiin sekä yleisimpiin kansallisiin ja kansainvälisiin juomasekoitusklassikoihin.

Teemat
– baarin työvälineet ja lasit
– juomien erilaiset valmistustavat, rakentaminen, hämmentäminen, ravistaminen, liekitys, valmistustapojen yhdistäminen sekä oman juoman suunnittelu, valmistus ja esittely,

Kenelle
Koulutus on tarkoitettu yli 18-vuotiaille ravintola-alasta ja baarityöskentelystä kiinnostuneille. Cocktailkoulu sopii parhaiten henkilöille, joilla ei vielä ole työkokemusta baarityöskentelystä ja niille, jotka haluavat päivittää osaamistaan.

Kouluttaja
Kouluttajana toimii baarimestari Jan Lindgren.

Ajankohta
16.-17.3. ja 23.3.2021 klo 15.00-19.00.

Kurssiin sisältyy kaikki kolme iltaa.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen tästä >>

Hinta
Koulutuksen hinta on 179 € (sisältää alv:n). Hinta sisältää opetuksen, koulutusmateriaalit ja tarvittavat raaka-aineet. Pidätämme oikeuden hintojen ja aikataulujen muutoksiin.

Peruutusehdot
Mahdollisista peruutuksista on ilmoitettava viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta. Jos peruutuksen syynä on sairaus (lääkärintodistus esitettävä), on toimistokuluveloitus 50 eur. Jos osallistuja jää saapumatta eikä ole perunut osallistumistaan, veloitamme koko kurssimaksun.

Koulutuspaikka
Perho Liiketalousopisto, Töölön kampus, Perhonkatu 10, Perhon Proffa -talo, 00100 Helsinki. Perhoon on juuri valmistunut uusi baariluokka, siellä saat inspiroivan kokemuksen drinkkien tekemiseen!

Katso Cocktailkoulun video

Lisätiedot

Sirpa Vaahti, koulutussuunnittelija
050 3100 787
sirpa.vaahti (at) perho.fi