COCKTAILKOULU PERHO PRO

Tervetuloa ainutlaatuiseen juomakoulutukseen!

Cocktailkoulu Perho PROssa tutustutaan baarin työvälineistöön sekä opetellaan käyttämään välineitä tehokkaan tarkoituksenmukaisesti, turvallisesti ja ergonomisesti sekä myymään. Cocktailkoulussa keskitytään juomasekoitusryhmiin sekä yleisimpiin kansallisiin ja kansainvälisiin juomasekoitusklassikoihin.

Kenelle
Koulutus on tarkoitettu yli 18-vuotiaille ravintola-alasta ja baarityöskentelystä kiinnostuneille. Cocktailkoulu sopii parhaiten henkilöille, joilla ei vielä ole työkokemusta baarityöskentelystä ja niille, jotka haluavat päivittää osaamistaan.

Kouluttaja
Kouluttajana toimii baarimestari Jan Lindgren.

Ajankohta
9.-10.10. ja 16.-17.10.2019 klo 16-20. Kaikki neljä iltaa kuuluvat kurssiin. Kurssille otetaan vain 13 osallistujaa, ilmoittaudu pian.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu tästä >>

Hinta
Opiskelumaksu on 160 €, sis. alv 24 %. Hinta sisältää opetuksen, koulutusmateriaalit ja tarvittavat raaka-aineet. Pidätämme oikeuden hintojen ja aikataulujen muutoksiin.

Peruutusehdot
Mahdollisista peruutuksista on ilmoitettava viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta. Jos peruutuksen syynä on sairaus (lääkärintodistus esitettävä), on toimistokuluveloitus 50 eur. Jos osallistuja jää saapumatta eikä ole perunut osallistumistaan, veloitamme koko kurssimaksun.

Koulutuspaikka
Perho Liiketalousopisto, Töölön kampus, Perhonkatu 10, Perhon Proffa -talo, 00100 Helsinki. Perhoon on juuri valmistunut uusi baariluokka, siellä saat inspiroivan kokemuksen drinkkien tekemiseen!

Lisätiedot

Sirpa Vaahti, koulutussuunnittelija
050 3100 787
sirpa.vaahti (at) perho.fi

Syksyn 2018 Cocktailkoulun satoa:

Keltainen cocktail korkeassa lasissa Hedelmäinen cocktailVihertävä cocktail lasissa