Luksusmatkailu 699706

Luksusmatkailun asiakasymmärrys ja asiakaspalvelu 699706

Luksusmatkailun asiakasymmärrys ja asiakaspalvelu -koulutus (27.09. – 23.11.2021) on suunnattu TE-toimiston ja kuntakokeilun asiakkaille, jotka ovat joutuneet työttömiksi tai työttömyysuhan alaisiksi matkailu-, majoitus-, kuljetus- tai ravintola-alan asiakaspalvelutyöstä koronapandemian asettamien toimintarajoitteiden vuoksi.

Hakijoilta edellytetään kansainvälistä asiakaspalvelutyökokemusta yhdeltä yllä mainituilta aloilta, vahvaa motivaatiota kehittyä luksusmatkailun asiantuntijaksi, sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa, valmiuksia osallistua lähi- ja verkko-opiskeluun (tietokone, Internet-yhteys) sekä hyviä tieto- ja viestintäteknisiä taitoja.

KOULUTUKSESTA

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, johon kuuluu lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua ja yritysvierailuja luksuspalveluja tarjoaviin yrityksiin. Osa koulutuksesta toteutetaan englannin kielellä. Lähitapaamiset toteutetaan yritysvierailuina ja Perho Liiketalousopiston tiloissa Töölön kampuksella (Helsinki).

Koulutus on opiskelijalle maksutonta.

LÄHIOPETUKSEN SISÄLTÖ

– Luksuksen määritelmät

– Kulttuurisensitiivisyys ja asiakasymmärrys

– Luksusmatkailun asiakassegmentit

– Asiakaskohtaamiset ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen

– Luksusmatkailupalvelujen tuotteistaminen ja markkinointi

– Matkailualan turvallisuus

– Ensiaputaidot

– Vastuullisuus

– Yritysvierailut

KOULUTUKSEN TAVOITE

Luksusasiakasryhmä on haastava ja vaatii asiakaspalvelijalta erityistason osaamista läpi koko palveluketjun. Koulutuksen painopiste on kohderyhmän asiakasymmärryksessä, kulttuurierojen tunnistamisessa sekä käytännön asiakaspalvelun toteuttamisessa.

Koulutus ei ole tutkintotavoitteista, mutta syventää opiskelijan osaamista vastaamaan luksusmatkailusektorin tarpeita. Koulutuksen aikana opiskelijalla on mahdollisuus verkostoitua alan toimijoiden kanssa ja edistää työllistymistään alalle.

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN

Täytä koulutushakemus työhallinnon internet-sivuilla (www.te-palvelut.fi > Haussa oleva työvoimakoulutus > hakusanana koulutuksen numero 699706 > haettavan koulutuksen Kuvaus-/Tiedot-välilehti) tai jätä paperihakemus Työ- ja elinkeinotoimistoon. Paperihakemuslomakkeen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun tulee vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus

Esivalinta tehdään koulutushakemusten perusteella. Hakemuksessa on tärkeää tuoda esille soveltuvuutta ja motivaatiota koulutukseen. Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan valintahaastatteluun. Ryhmähaastatteluna toteutettavat valintahaastattelut järjestetään Perho Liiketalousopiston tiloissa viikolla 37.

Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli et osallistu valintatilaisuuteen, tai perut koulutukseen osallistumisen ilman pätevää syytä, TE-toimisto selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (Työttömyysturvalaki 2 a luku 12 §).

Opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto.

Hakuaika päättyy 26.8.2021. Koulutus alkaa 27.9.2021.

Haku TE-palvelujen sivulla.

LISÄTIETOJA

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse p. 0295 020 702 ma-pe klo 9–16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

Maarit Havukainen, PerhoPRO
050 455 7001
maarit.havukainen@perho.fi

Salla Frydrychová, Uudenmaan TE-toimisto Koulutuspalvelut
salla.frydrychova@te-toimisto.fi