Lähiesimiesvalmennus HOK-Elannon/ StaffPointin kesäesimiehille

LÄHIESIMIES – VALMENNUSOHJELMA 2020

Lähiesimiehenä toimiminen – tutkinnon osa, 70 osp

HOK-Elannon ravintoloiden kesäesimiehille

Perho PROn toteuttama valmennusohjelma StaffPointin kesäsesongin 2020 esimiessijaisille HOK-Elannon ravintoloissa.

Perho PROn Lähiesimiehen valmennusohjelma antaa hyvät perustiedot ja –taidot esimiestehtävissä toimimiseen HOK-Elannon ravintoloissa kesälomakaudella 2020.

Ohjelmassa keskitytään sisältöihin, jotka antavat opiskelijoille valmiudet esimiesroolin omaksumiseen sijaisuuden hoitamiseksi, käytännön työkaluja sovellettavaksi esimiestyön arkeen ja tarjoaa ohajusta tulevan urapolun suunnitteluun. Valmennuksessa tuetaan erityisesti työntekijästä esimieheksi kasvamista ja oman esimiesidentiteetin rakentumista, harjoitellaan vuorovaikutustaitoja ja ihmisten kohtaamista ja rohkaistaan asiakaspalvelun, laadun ja tuottavuuden arviointiin ja aktiiviseen kehittämiseen.

Lisätietoja StaffPointin sivuilla.

TÄHTÄIMESSÄ AMMATILLISEN TUTKINNON OSA

Perho PROn Lähiesimiehen valmennusohjelma muodostuu kuudesta lähipäivästä, soveltavista oppimistehtävistä ja lähiesimiehenä toimiminen –tutkinnon osan näytöistä. Lähiesimiestyön ammattitutkinnon osa suoritetaan osoittamalla osaaminen näytöissä, aidoissa esimiestehtävissä omalla kesätyöpaikalla. Valmennuksen kokonaiskesto on n. 6kk, lähtötilanteen osaamisesta riippuen.

Perho PRO tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa opintoja koko tutkinnon suorittamiselle kesän jälkeen henkilökohtaisten osaamisen kehittämissuunnitelmien perusteella.

OPPISOPIMUS

Perho PROn Lähiesimiesvalmennus toteutetaan 4.3.-30.9.2020 oppisopimuskoulutuksena, jossa esimiestyön ammattitaito opitaan ensisijaisesti omalla kesätyöpaikalla. PerhoPRO tekee oppisopimuksen opiskelijan ja StaffPointin kanssa, mutta työpaikalla toteutettava koulutus toteutetaan HOK-Elannon ravintoloissa, joista nimetään vastuulliset työpaikkaohjaajat jokaiselle opiskelijalle. Lähiopetuspäiviltä ei makseta opiskelijalle palkkaa, opiskelijat ovat oikeutettuja opintososiaalisiin etuuksiin (päiväraha). Oppisopimuskoulutuksessa vähimmäistyöaika on keskimäärin 25 tuntia/viikko, mihin sekä työnantaja että opiskelija sitoutuvat.

HINTA

Opintomaksu on 50€ ja se laskutetaan opiskelijalta henkilökohtaisesti koulutuksen alussa.

SISÄLLÖT

  • Sinun polkusi kesäesimieheksi
  • Esimiehen itsetuntemus, itsensä johtaminen ja voimavarat
  • Esimiehen oikeudet, vastuut ja velvollisuudet
  • Tiimin menestyksellinen johtaminen palvelubisneksessä
  • Pätevä perehdyttäjä & osaava ohjaaja

AJANKOHTA JA HAKEMINEN

Lähiesimiesvalmennus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena 4.3.-30.9.2020.

Kuusi lähiopetuspäivää arkisin klo 9-16 + etäopiskelu verkossa lähipäivien välillä.

Haku on auki 10.2.2020 asti.

Lisätietoja

Heidi Malin, koulutusasiantuntija
050 574 6867
heidi.malin (at) perho.fi