Perholainen kestävä kehitys
KEKE ON ARKEA
Kestävä kehitys kuuluu vahvasti Perho PROn koulutuksen osaamistavoitteisiin ja on osa työelämän kehitys- ja innovaatiotoimintaa. Kestävän kehityksen teemoissa painottuvat mm. ravinto ja terveys, monikulttuurisuus ja kansainvälisyys sekä vastuulliset hankinnat ja kestävä kulutus.
Kestävän kehityksen ohjelman pohjana on Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen OKKA-säätiön ylläpitämä kestävän kehityksen sertifiointijärjestelmä.
Perho Liiketalousopistolle myönnettiin pe 21.12.2018 oppilaitoksen kestävän kehityksen sertifikaatti.
Ravintola Perho sekä Töölön kampuksen opiskelija- ja henkilöstöravintoa Herkku saivat Portaat Luomuun diplomit marraskuussa 2014. Portaat Luomuun on ammattikeittiölle suunnattu ohjelma, jossa edistetään luomun käyttöä etenemällä viisivaiheista portaikkoa ylöspäin, jonka huippuna on tähtiporras.
Lisätietoja
Jarmo Åke
koulutusteknologian kehittämispäällikkö
040 1478 552
jarmo.ake (at) perho.fi