Kesäesimies – verkkovalmennus

KESÄESIMIES – VERKKOVALMENNUS 2022

Lähiesimiehenä toimiminen –tutkinnon osa

Perhon Kesäesimies -verkkovalmennusohjelma antaa hyvät perustiedot ja –taidot esimiessijaisuuksiin ravintola-, matkailu- ja kaupan alan yrityksissä.

Ohjelmassa keskitytään sisältöihin, jotka antavat opiskelijoille valmiudet esimiesroolin omaksumiseen sijaisuuden hoitamiseksi, käytännön työkaluja sovellettavaksi esimiestyön arkeen ja tarjoaa ohjausta tulevan urapolun suunnitteluun. Valmennuksessa tuetaan erityisesti työntekijästä esimieheksi kasvamista ja oman esimiesidentiteetin rakentumista, sekä harjoitellaan päivittäistä työryhmän lähijohtamista, vastuunottamista, perehdyttämistä ja vuorovaikutustaitoja.

TÄHTÄIMESSÄ AMMATILLISEN TUTKINNON OSA

Verkkovalmennusohjelma sisältää 7 liveopetuskertaa verkossa (klo 9-12), itsenäisesti suoritettavista verkkokursseista, soveltavista oppimistehtävistä ja lähiesimiehenä toimiminen –tutkinnon osan näytöistä. Lähiesimiestyön ammattitutkinnon osa suoritetaan osoittamalla osaaminen näytöissä, aidoissa esimiestehtävissä omalla kesätyöpaikalla. Valmennuksen kokonaiskesto on n. 6kk, lähtötilanteen osaamisesta riippuen.

Opiskelijoilla on mahdollisuus jatkaa opintoja koko tutkinnon suorittamiseksi kesän jälkeen henkilökohtaisten osaamisen kehittämissuunnitelmien mukaisesti.

Koulutuksen aikataulu ja sisältö

Perhon Kesäesimies-verkkovalmennus toteutetaan 21.3. -30.9.2022 oppisopimuskoulutuksena, jossa esimiestyön ammattitaito opitaan ensisijaisesti omalla kesätyöpaikalla. Oppisopimuskoulutuksessa vähimmäistyöaika on keskimäärin 25 tuntia/viikko, mihin sekä työnantaja että opiskelija sitoutuvat. Oppisopimuskoulutuksessa tehtävät työvuorot ovat palkallisia.

Kesäesimies – verkkovalmennus esite tästä (pdf).

21.3. Sinun polkusi kesäesimieheksi

30.3. Esimiestyön peruspilarit

5.4. Tiimin menestyksellinen johtaminen palvelubisneksessä

19.4. Palvelubisneksen kannattavuus

26.4. Esimiehen oikeudet, vastuut ja velvollisuudet

4.5. Pätevä perehdyttäjä & osaava ohjaaja

24.5. Kohti kesää – tutkinnon suorittaminen

30.9. Koulutuksen päätös

Koulutuksen hinta

Opintomaksu on 50€ ja se laskutetaan opiskelijalta henkilökohtaisesti koulutuksen alussa.

Verkkovalmennus järjestetään Perho Liiketalousopiston verkkokampuksella.

Hakeminen

Koulutus alkaa 21.3.2022.

Jäikö kysyttävää?

Heidi Malin, koulutusasiantuntija
050 5746 867
heidi.malin (at) perho.fi