COCKTAILKOULU PERHO PRO BASIC

Tervetuloa ainutlaatuiseen juomakoulutukseen – Cocktailkouluun!

Cocktailkoulu Perho PROssa tutustutaan baarin työvälineistöön sekä opetellaan käyttämään välineitä tehokkaan tarkoituksenmukaisesti, turvallisesti ja ergonomisesti sekä myymään. Cocktailkoulussa keskitytään juomasekoitusryhmiin sekä yleisimpiin kansallisiin ja kansainvälisiin juomasekoitusklassikoihin.

Teemat

– baarin työvälineet ja lasit
– juomien erilaiset valmistustavat, rakentaminen, hämmentäminen, ravistaminen, liekitys, valmistustapojen yhdistäminen sekä oman juoman suunnittelu, valmistus ja esittely.

Kenelle Cocktailkoulu PerhoPRO Basic sopii?

Koulutus on tarkoitettu yli 18-vuotiaille ravintola-alasta ja baarityöskentelystä kiinnostuneille. Cocktailkoulu sopii parhaiten henkilöille, joilla ei vielä ole työkokemusta baarityöskentelystä ja niille, jotka haluavat päivittää osaamistaan.

Cocktailkoulun kouluttaja

Kouluttajana toimii baarimestari Oliver Ciulla.

Ajankohta

22.-23.5.2023 klo 15-19.

Ilmoittaudu Cocktailkoulu Basiciin 

Ilmoittautuminen kevään 2023 kurssille tästä >> 

Hinta

Koulutuksen hinta on 179 € (sisältää alv:n). Hinta sisältää opetuksen, koulutusmateriaalit ja tarvittavat raaka-aineet. Pidätämme oikeuden hintojen ja aikataulujen muutoksiin.

Peruutusehdot

Mahdollisista peruutuksista on ilmoitettava viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta. Jos peruutuksen syynä on sairaus (lääkärintodistus esitettävä), on toimistokuluveloitus 50 eur. Jos osallistuja jää saapumatta eikä ole perunut osallistumistaan, veloitamme koko kurssimaksun.

Koulutuspaikka

Perho Liiketalousopisto, Töölön kampus, Perhonkatu 10, Perhon Proffa -talo, 00100 Helsinki.

Katso Cocktailkoulun video

Lisätietoja Cocktailkoulusta

Sirpa Vaahti, koulutussuunnittelija
050 3100 787
sirpa.vaahti (at) perho.fi