AVOIMET TYÖPAIKAT

Sisällöntuottaja

Haemme Perho Liiketalousopistoon sisällöntuottajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2018 alkaen tai erikseen sovittavana ajankohtana.

Työssään sisällöntuottaja keskittyy erityisesti sosiaalisen median sisällön suunnitteluun, toteuttamiseen sekä haku- ja markkinointikampanjoiden rakentamiseen digitaalisissa kanavissa. Sosiaalisen median vaikuttavuuden ja markkinoinnin tulosten analysointi ovat keskeinen osa työnkuvaa. Vastuuroolissasi pääset myös tuottamaan ja editoimaan eri kohderyhmiä innostavaa videokuvaa sekä visuaalisia markkinointiaineistoja. Perho Liiketalousopiston Marcom-asiantuntijatiimimme jäsenenä sinulla on mahdollisuus toteuttaa monipuolisia markkinoinnin toimeksiantoja luovalla ja uudistavalla otteella.

Edellytämme tehtävään valittavalta vahvaa sosiaalisen median ymmärrystä ja kokemusta sisällöntuottamisesta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi erinomaista suomen kielen taitoa sekä valmiuksia oikeakieliseen ja innostavaan viestintään suomeksi ja englanniksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös hyviä sosiaalisia taitoja, organisointikykyä ja viestinnällisiä valmiuksia.

Hallitset sosiaalisen median sisällön julkaisemisen keskeisimmissä kanavissa. Käytät sujuvasti digitaalisen markkinoinnin ja sisällöntuotannon työkaluja, kuten Google AdWords ja Analytics, InDesign ja Photoshop sekä WordPress.

Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja tuloksellisella otteella. Lisäksi olet valmis luovaan ja vuorovaikutukselliseen yhteistyöhön asiantuntijatiimimme jäsenenä.

Tarjoamme

  • monipuolisen ja haastavan tehtävänkuvan
  • mukavat työkaverit ja innostavan työyhteisön
  • viihtyisän ja hyvinvointia vaalivan työympäristön
  • mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen
  • nykyaikaiset työkalut ja kilpailukykyiset edut.

Sisällöntuottaja työskentelee Perho Liiketalousopiston Malmin ja Töölön kampuksilla työn tarpeiden mukaan.

Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Valitun tulee esittää itseään koskeva lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoiveineen ja mahdollisine työnäytteineen 14.9.2018 mennessä osoitteeseen rekry@perho.fi. Viestikenttään pyydämme lisäämään haettavan tehtävän nimen.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Tiina Lähteenoja-Niemelä, p. 050 330 8385, tiina.lahteenoja-niemela@perho.fi. Puhelimella Tiina on tavoitettavissa päivittäin 3.9.–6.9.2018 klo 13–14.

Perho Liiketalousopisto on tunnettu yksityinen ammatillinen oppilaitos, joka kehittää ravintola-, matkailu-, liiketalouden toimialoja sekä kouluttaa näille aloille ammattitaitoisia osaajia. Perho Liiketalousopiston opiskelijoilla on joustavat mahdollisuudet tutkintorajat ylittäviin oppimismahdollisuuksiin niin työelämän tilanteissa kuin kampuksillaan Malmilla, Töölössä ja verkossa.

Missiomme mukaan varmistamme opiskelijoidemme työllistymisen ja urakehityksen. Tuotamme rohkeita innovaatiota ravintola-, matkailu- ja liiketalouden toimialojen kehittämiseksi. Panostamme erityisesti palveluosaamiseen, hyvinvointiin, kansainvälisyyteen, yrittäjyyteen ja digitaalisuuteen.